28 iun. 2012

1 iunie pentru goldişeni





Cea mai frumoasă şi inocentă etapă a vieţii, copilăria, a fost marcată în cadrul Colegiului Naţional ,,Vasile Goldiş’’ Arad cu ocazia zilei de 1 iunie, cunoscută şi ca Ziua Internaţională a Copilului.
Încă de la ora 9:00 a.m., elevii de gimnaziu, dar şi cei de ciclu primar sau de la liceu s-au strâns în curtea şcolii pentru a lua parte la diverse activităţi sportive şi jocuri organizate de domnul profesor de educaţie fizică şi sport, Neamţ Tiberiu, în urma cărora au fost premiaţi cu bomboane, câştigătorilor urmând să li se acorde şi diplome.
Aceştia s-au întrecut în diverse competiţii, printre care şi în deplasarea mingii cu mătura, au făcut galerie şi s-au distrat de minune. S-au format echipe începând cu elevii de clasa a III-a şi până la cei de a VII-a, iar aceştia s-au dovedit a fi nişte participanţi minunaţi, însufleţiţi şi plini de copilărie.
Pe urmă, de la ora 11:00 până la 12:15, copiii au fost aşteptaţi în amfiteatru, unde alături de membrii Consiliului Elevilor pe şcoală şi doamna profesoară de arte plastice, Andrada Lile, au avut ocazia să deseneze/picteze ceva în spiritul zilei de 1 iunie, zi care le-a servit şi ca temă. Liceenilor li s-a propus să organizeze cu dirigintele/diriginta o plimbare in oras, sau să încerce prin alte modalităţi să se bucure de ziua lor, însă numai începând cu ora 12:00.
Doresc să mulţumesc personal elevilor pentru participare şi implicare, deoarece păstrează în ei vie flacăra copilăriei, a viselor, a frumuseţii de a trăi şi de a se juca. De asemenea, doresc să le mulţumesc şi profesorilor pentru îngăduinţă şi suport, îndeosebi doamnei profesoare Simona Savulov şi domnului director Eugen Bocăniciu.
Declar această zi una cu succes şi îmi doresc ca şi în următorii ani goldişenii să păstreze această tradiţie vie, pentru ca şi viitoarele generaţii să se bucure de cea mai fragedă şi încântătoare etapă a vieţii: copilăria!
La Multi Ani, tuturor copiilor şi celor cu sufletul veşnic tânăr!
Diaconescu Roxana, clasa a XI-a E

Niciun comentariu: