25 apr. 2014

Miscare in aer liber

Va rog sa votati proiectul "Miscare in aer liber ", care are ca scop amenajarea unui spatiu din curtea cladirii "Ioan Slavici" ca loc de joaca si recreatie pentru elevii din clasele pregatitoare.Proiectul este in valoare de 15000 Euro. Daca proiectul se va aproba si se va realiza, acest lucru ne va plasa intr-o pozitie unica in Arad. Vom fi singura scoala din Arad care va avea o curte special amenajata pentru elevii claselor pregatitoare. Acest lucru va avea impact asupra imaginii noastre ca institutie de invatamant si va determina cu siguranta o crestere a solicitarilor din partea parintilor pentru a-si inscrie copiii in scoala noastra.


Director Eugen Bocaniciu

 In perioada 22 aprilie-15 mai se vor putea vota proiectele finantate de Petrom.

Procentul de jurizare este de 60%, iar cel de votare de 40%.

Pentru a putea vota pe site-ul Idei in Tara lui Andrei trebuie sa accesati site-ul:  http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla. Apoi dati click pe casuta  Log In care se gaseste in coltul din dreapta sus a paginii. Dati click pe Cont Nou si completati toate datele. Va rog sa va asigurati ca la fiecare rand aveti in dreapta o bifa verde. Daca totul este ok veti primi pe adresa de mail un link de confirmare. Dati click si scrieti codul primit pe telefonul mobil.

Aceste conturi se pot realiza inainte de perioada de votare si in timpul votarii. Proiectul se poate vota o singura data de pe un cont.

La link-ul de mai jos gasiti si un tutorial video care va va ajuta sa intelegeti procedura de creare a conturilor si de votare.


Link-ul la care gasiti proiectul pentru a-l vota este: