25 apr. 2015

Ce ma fac cand voi fi mare?

         Dragi prieteni, va mai amintiti de sprijinul pe care vi l-am solicitat, de a vota afisele facute de elevii mei, pe tema orientarii scolare si profesionale ,,Ce ma fac cand voi fi mare" si pe care eu le-am coordonat?
         Ei bine, intre timp, iata ca azi, dupa mai multe concursuri, ma pot bucura si ii pot felicita pe elevii mei, pentru urmatoarele premii:
Madalina Bîşcă, 3 mentiuni, obtinute in cadrul Facultatii de Stiinte Economice, in cadrul Facultatii de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara, si in cadrul Facultatii de Stiinte ale Naturii, Inginerie si Informatica.
Andra Doroş, 3 mentiuni, obtinute in cadrul Facultatii de Stiinte Economice, in cadrul Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Psihologie si Educatie Fizica si Sport, si in cadrul Facultatii de Stiinte ale Naturii, Inginerie si Informatica.
- Gag Betuel, o mentiune, obtinuta in cadrul Facultatii de Stiinte ale Naturii, Inginerie si Informatica.
La primul concurs organizat de Univesitatea de Vest ,,Vasile Goldis" Arad, nu am luat nici un premiu, dar am perseverat si iata ca este adevarat ca perseverenta reprezinta cheia succesului in viata! Curajul si perseverenta noastra, au dat 7 roade minunate!
Felicitari elevilor de la Colegiul National ,,Vasile Goldis"

Psiholog școlar Placintar Angela Carmen.


Doroș Andrada (XII A)


Gag Betuel (XII B)


Bâșcă Mădălina (XII E)


Școala altfel - clasa a XI-a C
Vă așteptăm să studiați în școala noastră!

         În data de 6 aprilie 2015, în cadrul activităților prilejuite de perioada ”Școala altfel – să știi mai multe, să fii mai bun”, elevii din clasele a VIII-a, ai Școlii Gimnaziale ,,Aurel Vlaicu” Arad, și ai Școlii Gimnaziale Vladimirescu, ne-au vizitat Colegiul Național ,,Vasile Goldiș”. Împreuna cu conducerea institutiei și cu cateva cadre didactice, am trecut în revistă cele mai importante aspecte ale vieții școlare și extrașcolare. Pentru clasele a IX-a din anul școlar următor, îi așteptăm cu drag pe toți acei elevi care doresc sa beneficieze de un învățământ de calitate, să facă performanță și să se pregatească pentru un viitor mai bun.

Psiholog școlar Angela Carmen Plăcintar