13 nov. 2009

Festivalul Ştiinţei - ediţia 2009


În data de 6 noiembrie 2009, a avut loc la Şcoala Generală „Aurel Vlaicu” Arad, FESTIVALUL ŞTIINŢEI, Ediţia a III-a. Această activitate se desfăşoară în fiecare an la iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, în colaborare cu Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad, Primăria Municipiului Arad, Consiliul Judeţean Arad.

Au participat la această activitate elevi şi profesori de la şcoli din municipiu, dar şi din judeţ. Participanţii, elevi şi profesori, au impresionat asistenţa cu experimente ştiinţifice interesante, atractive, publicul bucurându-se de fascinaţia experimentului ştiinţific.

Ca în fiecare an, au fost alături de noi: Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” Arad, Facultatea de Fizică a Universităţii de Vest Timişoara, Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj-Napoca, precum şi Institutul pentru Ştiinţele Educaţiei din Bucureşti.

Echipajul liceului nostru a fost compus din elevii: Olar Bianca, Gianga Tiberiu, Olar Cătălin, Lucaciu Laura, Moritz Noemi, coordonaţi de: prof. Ioja Petronela, prof. Mihalcsik Aneta, prof. Berar Elena, prof. Lazea Marius, prof. Grovu Dan.


Prof. Ioja Petronela