18 dec. 2015

Interviu cu un campion – Mocuța Răzvan (XII E)

           
            Ce reprezintă Enduro pentru tine?
Acest sport reprezintă pentru mine un stil de viață, o pasiune care te educă într-un anumit fel. Enduro este un sport care se practică pe terenuri accidentate, păduri și drumuri forestiere.
           De când practici acest sport?
Practic acest sport de la vârsta de 8 ani, de când m-a îndrumat tatăl meu, fiind și pentru el o pasiune.
            Ce titluri ai obținut în ultimii doi ani?
În ultimii doi ani am obținut titlul de vicecampion național la Enduro Cross, iar anul acesta campion național la Enduro și vicecampion la Enduro Cross
         Care este următoarea cursă la care vei participa și care sunt așteptările? Dar temerile?
Următoarea cursă la care voi participa va fi în anul 2016 în Ungaria, iar cealaltă cursă va fi în Turcia. Aceste curse sunt unele dintre cele mai importante din cariera mea. Așteptările sunt unele mari deoarece voi concura în aceeași echipă cu colegul meu de anul acesta, care a ieșit campion național. Hmm... temeri nu am deoarece sunt foarte sigur pe mine.
              Cât de mult te-ai antrenat să obții aceste titluri?
În ultimul timp nu m-am antrenat foarte mult deoarece BAC-ul se apropie cu pași repezi și am foarte mult de învățat, dar seara, după terminarea programului școlar, alerg și fac spinning pentru o bună condiție fizică, iar în fiecare weekend mă antrenez pe pistele special amenajate pentru a-mi îmbunătăți tehnica.


Szimcsak Simina (XII E)