7 nov. 2014

Simona Halep – un model pentru toată lumea


Zilele cotidiene sunt pline cu activităţi menite să îţi umple inutil timpul, care îţi distrag atenţia de la adevăratele lucruri ce ar trebui făcute. Internetul şi scandalul distrug gândirea liberă a omului, înlăturând activităţile sănătoase.
Tenisul, un sport pe cât de elegant, pe atât de dur, face parte din viaţa noastră tot mai puţin, copiii care mai aleg să practice acest sport fiind mânaţi doar de amuzament sau prietenie. Modele în care ar trebui să credem sunt puţine în tenis, dar unul singur sa remarcat în mod deosebit, Simona Halep. Această jucătoare a arătat românului de rând că poți ajunge acolo sus, alături de marile stele ale tenisului mondial. A reaprins în inimile românilor o ardoare de a juca, de a crede în performanţele noastre.
A practica un sport necesită devotament, mult devotament. Tendinţa de a te lăsa păgubaş este mare, dar trebuie să nu uiţi cât de fericit şi împlinit te poate face. În spatele unui punct câştigat se află ani de muncă şi trudă, care merită atunci când îţi poţi arăta talentul pe teren. O victorie este doar o concluzie firească a unui neobosit antrenament.
Trebuie să apreciem mai mult talentele ce încearcă să facă din timpul lor ceva spectaculos pe teren, oferind privitorilor un adevărat show de îndemânare şi performanţă.

Puraveţ Ioana (Clasa a XII-a D)