10 iul. 2011

Mesaj de la Norbert Kazamer

Acest mesaj a fost preluat de pe facebook, de pe grupul Liceului Teoretic "Vasile Goldis" Arad

Dragi colegi,

Îmi pare extrem de bine să vă revăd aici și mă bucur extrem de mult pentru că s-a generat un grup omogen pe aceste platforme sociale. Am terminat și eu acest liceu în urmă cu doi ani. Am petrecut momente minunate în această instituție. Mă bucur și nu aveam de altfel nicio îndoială că liceul nostru, transformat între timp într-un colegiu din câte am înțeles, a avut rezultate bune la examenul de bacalaureat.

Eu am urmat cursurile Facultății de Mecanică din cadrul Universității "Politehnica" din Timișoara. Studiez momentan Inginerie Industrială cu specializarea Tehnologiei Construcției de Mașini. E o specializare frumoasă cu multe locuri de muncă din domeniu. Anul trecut în facultatea de Mecanică, din șase șefi de promoție, 3 au fost foști absolvenți ai liceului nostru: Alin TOTOREAN (Inginerie Medicală), Cosmin MARHELKA (Autovehicule Rutiere) și Roxana GLIGOR (Inginerie Industrială). De asemenea, ne așteptăm ca anul acest și cel viitor să mai avem doi șefi de promoție: Sever CIURUȘ (Robotică în lb. germană) și subsemnatul (Inginerie Industrială). Vă aștept deci să urmați studiile Universității "Politehnica" din Timișoara și cu atât mai mult cele ale Facultății de Mecanică din Timișoara. Vă las câteva link-uri folositoare:

Contacte UPT: www.upt.ro, www.facebook.com/UPTimisoara

Contacte FMT: www.mec.upt.ro, www.facebook.com/FMTimisoara

Contacte catedra TCM: www.eng.upt.ro, www.facebook.com/tcm.upt,www.facebook.com/tcm.timisoara

Contacte Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara: www.lsfmt.ro,www.facebook.com/lsfmt, www.facebook.com/lsfmt.timisoa​ra

Detalii importante:
- toți studenții din UPT ce solocită cămin, primesc cămin
- căminul costă 95ron/lună
- anul trecut toți studenții la prima facultate nu au plătit taxă
- este una din top 3 universități tehnice din România

Vă las și un videoclip despre viața din Timișoara.
http://www.youtube.com/watch?v​=bWeV8C7wV0w

În caz că aveți nevoie de ajutor, vă stau cu cea mai mare plăcere la dispoziție.

Cu mult drag,
Norbert KAZAMER
joi la 16:12 · · ·