9 mar. 2010

Începe Teen Fest 2010

Spirit Scout

Campul din weekend-ul 18-21 Februarie 2010 s-a numit Spirit Scout 8. El a fost organizat de Centrul Local Arad Phoenix, membu al Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei, si de catre 3 voluntari EVS. Cadrul spiritual al acestui camp a fost "1001 si una de nopti". Acesta a constat în 7 ateliere a câte 50 de minute fiecare, ateliere fizice si spirituale, momente spirituale separate si depunerea promisiunii de catre cercetasii în cauza. Campul a avut peste 100 de participanti din mai multe centre locale: Arad, Timisoara, Deva, Oradea, Hunedoara, Dragasani etc. Spirit Scout este un camp foarte bine organizat, ajungand la a 8-a editie, la care toti liderii pun mult suflet si devotament, sperand ca dupa acest camp sa devenim toti mai buni, mai linistiti, gata sa mergem mai departe.
Nădăşan Giulia

La Centrul pentru Vârstnici

Vineri, 5 martie, un grup de elevi din liceul nostru, (clasele IX E, IX B, IX C) însoţiţi de profesorii Nadiş Livia, Grovu Dan, Berar Elena şi Costina Daniel, au vizitat Centrul pentru Vârstnici de pe Calea Bodrogului unde au împărţit mărţişoare şi fructe persoanelor din centru. Vă prezentăm câteva fotografii realizate de elevii Negrea Claudiu (IX B) şi Fădoraş Tomi (IX E).



P.S. Elevul Negrea Claudiu (IX B) este fotograful blogului nostru. Este un fotograf talentat, deşi este la o vârstă fragedă. Dacă doriţi să imortalizaţi un moment dintr-o petrecere sau de la un alt eveniment puteţi apela cu încredere la serviciile lui.