13 apr. 2015

La ISU Arad

Clasele a IX-a B și a XI-a B de la Colegiul Naținal ”Vasile Goldiș” Arad au participat la Ziua porților deschise la ISU Arad, însoțite de prof. Bocăniciu Mihaela și prof. Lazar Gabriela.








Adolescența si provocarile scrisului

       Elevii școlii noastre care au participat la concursul ”Adolescenta si provocarile scrisului”, concurs organizat de Inspectoratul Scolar Judetean  Arad în colaborare cu Facultatea de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universitații ”Aurel Vlaicu” Arad. 
         Iată ce spune eleva Lavinia Drăgan (clasa a XI-a E) referitor la participarea ei la acest concurs: ”Concursul a fost o provocare dar și o reușită , aș putea spune. În același timp a fost și o ocazie inedită de a-mi face publică una dintre lucrări și de ce nu, o ocazie pentru un viitor în acest domeniu. Am acceptat să particip, sub îndrumarea profesoarei de limba română, Livia Nadiș cu gândul de a-mi împartăși gândurile și emoțiile cu alți colegi la fel de talentați dar și cu niște cadre didactice de excepție. Spre surprinderea  mea am ocupat locul 2 la secțiunea proză și am primit un premiu pe măsură. Deși este prima dată când particip, am decis să încerc și anul viitor, concurând, de ce nu, pentru locul 1. 





Sa cunoastem natura

Clasa a X-a E impreuna cu prof. Livia Nadis si Dan Grovu