12 iul. 2013

Cei patru ani de scoală


Nici nu-mi dau seama ce repede a trecut timpul si iată că mă găsesc în situația de a-mi aminti de toate câte s-au întâmplat pe parcursul celor patru ani de școală.

Parcă mă și văd pășind cu emoție pe poarta școlii, timid și cu teamă, dar cu nerăbdarea de a afla totul despre cum și ce înseamnă să fii școlar.

Îmi amintesc de asemenea de primele liniuțe si primele numere pe care le învățam ca pe urmă să deslușesc primele litere și în final să reușesc să-mi scriu numele și să citesc.

Minunat a fost și momentul când pentru prima dată de ziua de 8 Martie am reușit să-i scriu o felicitare mamei mele și să-i mărturisesc în scris cât de mult o iubesc.

Apoi puțin cât de puțin am pătruns tainele manualelor școlare, să aflu multe lucruri despre frumusețile și istoria țării mele în care m-am născut.

Pe parcursul celor patru ani de școală, am legat nenumărate prietenii cu colegii mei pe care le voi păstra în continuare în sufletul meu.

Acum la finalul celor patru ani de școală mă încearcă un sentiment de tristețe și regret după clipele minunate petrecute împreună, dar în același timp și unul de mândrie că am devenit mai mare și că voi continua școala în clase superioare.

De asemenea mă despart cu tristețe de doamna învățătoare, cea care mi-a îndreptat pașii în permanență spre reușită, lucru pentru care îi mulțumesc și îi sunt recunoscător .

                                 Rămas bun școală dragă !


                                                                         Bejan Andrei
                                                                         Clasa a IV - a A
                                      

O mare judoka


Este vorba de eleva Tomuț Popa Diana (fosta clasă a VIII-a B), care a obținut rezultate deosebite la concursurile internaționale la care a participat.








Locul I la Balcaniada de la Terkirdag (Turcia - 2013)


Locul I la Cupa Europeană de la Gyor (2013)