17 dec. 2011

Poeţi după gratii



După conferinţa organizată în sala festivă a colegiului nostru domnul Ilie Tudor a avut amabilitatea să răspundă la căteva întrebări adresate de elevul Ţărnău Alexandru din clasa a XI-a B (dirigintă Livia Nadiş, coordonator Leucuţia Alexandru)

Sîntem adevărați doar atunci cînd plîngem

(Fragment din romanul ”Fuga spre cîmpul cu ciori – amintiri dintr-o copilărie ateistă”)

Apostolul Pavel a spus că nimeni nu știe ce este în sufletul omului, decît numai Dumnezeu și omul însuși. Dar uneori se întîmplă că nici noi înșine nu mai știm ce e în sufletul nostru. Oamenii au atîtea fețe încît nu îți poți da seama care e cea adevărată. (continuare)

Ornamente de Crăciun

În data de 09.12.2011 s-a desfăşurat un parteneriat între fundaţia Repha'el şi Colegiul Naţional Vasile Goldiş, o activitate de grup, la care au participat elevii clasei a XI-a B si a VI-a A, îndrumaţi de d-na CORDOS RADIANA şi de prof. ANDRADA LILE, LIVIA NADIŞ şi LAZĂR CRISTINA. Proiectul a vizat împodobirea holului şcolii în spiritul sărbătorilor de iarnă şi s-a bazat pe lucrul manual, fiecare produs fiind unicat. Au fost mai multe grupe, fiecare a contribuit la confecţionarea diferitelor podoabe de Crăciun. Unii elevi au confecţionat oameni de zăpadă din hârtie, iar alţii globuri şi fulgi de zăpadă. Cu toate aceste decoraţiuni a fost împodobită intrarea Colegiului Naţional "Vasile Goldis" pentru ca elevii să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă când păşesc pragul şcolii noastre.

A fost o activitate amuzantă prin care ne-am apropiat unii de alţii, având şi un program de mentorat.

Vă invităm să vedeţi rezultatele muncii si creativităţii noastre!

Breha Andreea

Şandor Florin, XI B