31 oct. 2012

Proiect Leonardo

Mai multe detalii puteţi afla din site-ul realizat de elevul Cătălin Anghelina (XII A) pe care îl puteţi accesa AICI

Halloween-ul în Goldiş



 
Desi Halloweenul nu este o sărbătoare românească, noi am adaptat-o  stilului nostru, şi anume am încercat să ne impunem propriile idei şi păreri în crearea acestui obicei. Aceasta fiind prima mea activitate realizată în calitate de preşedinte al Consiliului Elevilor, am fost bucuroasă să văd rezultate deosebite în realizarea ei.
Mulţi elevi s-au implicat, decorându-şi sala de clasă cât mai frumos cu putinţă pentru concursul de ,,Cea mai frumoasă clasă", şi de asemenea au intrat în spiritul acestei sărbători costumându-se în fel şi fel de personaje, unele mai amuzante, altele înfricoşătoare, iar altele pur si simplu au scos în evidenţă faptul că nu era doar o zi obişnuită de şcoală. Când am început să mergem din clasă în clasă pentru a juriza concursul, am văzut multe lucruri creative, ingenioase şi înfricoşătoare. Am fost plăcut surprinsă de o clasa, din gimnaziu, care pe lângă faptul că şi-au decorat clasa au şi venit costumaţi, au realizat chiar şi un fel de scenetă, cu care chiar au reuşit să ne înspăimânte, în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru a dat dovada de multă străduinţă şi lucru în echipă.
Fiecare clasa care a participat a reuşit să ne impresioneze într-un anumit fel, de aceea, fiecare îşi merită titlul pe care împreună cu ceilalţi juraţi l−am stabilit, dar fiind un concurs, cele mai bune clase, una de la gimnaziu si una de la liceu, ne-au impresionat în mod deosebit, şi au reuşit să câştige concursul de Halloween.
Clasele câştigătoare sunt:
·         Clasa a X D
·        Clasa a V A 
Iar restul claselor au obţinut titlul de:
·        Clasa IV C- Cele mai frumoase costume
·        Clasa VI A- Cea mai frumoasă atmosferă creată
·        Clasa VII A-  Cele mai frumoase desene tematice
·        Clasa VIII A – Cea mai ingenioasă clasă
·        Clasa VIII B – Cea mai jucăuşă clasă
·        Clasa IX D- Cea mai creativă clasă
·        Clasa X- Diploma pentru participare
·        Clasa X-a B – Cea mai înfiorătoare clasă
·        Clasa X-C – Cea mai “dulce” clasă
·        Clasa X-E- Cel mai frumos decor
·        Clasa XI-D – Cele mai frumoase costume
·        Clasa XII-D – Cele mai amuzante personaje

Roman Roxana clasa a X-a B

Vă invităm la Balul Bobocilor