1 oct. 2012

"Vreau sa am reţeaua mea" - Ramon Năstase (XII A)

Ramon este unul din cei mai buni elevi ai şcolii noastre. În anul şcolar precedent a obţinut premiul III la Concursul naţional AcadNet, desfăşurat în Bucureşti, premiul III la Concursul naţional NetRiders care a avut loc tot în Bucureşti şi cel mai important rezultat a fost premiul II la Concursul Internaţional NetRiders desfăşurat la  Alba Iulia.  
Citiţi articolul din ARADON despre Ramon 


Vă prezentăm mai jos câteva fotografii făcute de Ramon cu ocazia ultimului concurs desfăşurat la Alba Iulia




Finalul anului şcolar 2011-2012






Sfârşitul anului şcolar 2011-2012 a fost marcat în cadrul Colegiului Naţional ,,Vasile Goldiş’’Arad în curtea şcolii alături de cadrele didactice, elevi şi părinţi, iar cei mai activi şi silitori adolescenţi şi copii au fost premiaţi cu diplome şi cărţi în urma eforturile depuse la învăţătură.
Goldişenii au luat parte la festivitatea de încheiere a anului şcolar pe 21 iunie, cu bucurie în suflet pentru venirea mult aşteptatei vacanţe de vară, iar după urările de bine transmise de domnul director Eugen Bocăniciu, de  diriginţi şi de şefa Consiliului Elevilor, Diaconescu Roxana, aceştia s-au îndreptat spre case, urmând să revină la şcolă în luna Septembrie!
                                    Vacanţă plăcută, tuturor!

Diaconescu Roxana clasa a XI-a E