15 dec. 2013

O oră de Limba română la librărie


Dimineața de marți s-a transformat azi (12 noiembrie) în cea mai frumoasă oră de limba română pentru elevii unei clase de liceu de la Colegiul Național Vasile Goldiș din Arad. 
Doamna profesoară, nimeni alta decât doamna Anca Giura - le-a dăruit acestora câteva momente inedite intre carțile Librăriei Scienta. Cu un profesor atat de talentat si de pasionat de ce face , nu poți fi decât un discipol pe măsură. Plini de curiozitate, dornici să-și îmbogățească bagajul de cunoștinte și mai ales cu foarte mult bun simț , prietenii noștri de azi ne-au facut cadou jocul si iubirea lăsându-ne in urma lor datoria să căutăm ințelepciunea. (Textul a fost preluat de pe contul de Facebook al Librariei Scienta)

95 de ani de la Marea Unire de la 1 decembrie 1918

Cu ocazia aniversării a 95 de ani de la Marea Unire, în școala noastră a avut loc un simpozion la care au participat elevi de la diferite școli din Municipiul Arad. Vă prezentăm materialul realizat cu această ocazie de eleva Puraveț Ioana din clasa a XI-a D. Acest eveniment a fost prezentat și pe site-ul aradon.ro