24 feb. 2010

Dragobetele - Declaraţii de dragoste

Azi este DRAGOBETELE, adevărata sărbătoare a iubirii la români. Dacă aveţi pe cineva aproape, vreţi să-i faceţi o declaraţie de dragoste dar sunteţi în criză de idei vă ajutăm noi. Vă prezentăm câteva declaraţii de dragoste scrise de eleva Lucaciu Laura din clasa a X-a A.


Iubitul meu,

Iubitul meu cu ochii verzi, auzi ceea ce bate? Este bataia sufletului meu ascunsă-n miez de noapte. Am o bătaie în sufletul meu, ea bate pentru tine şi ştie cât îmi e de greu când nu eşti lângă mine. Vreau să ştii că … doar tu iubitul meu îmi poţi da alinare, doar tu cu ochii tăi şi cu a ta sărutare.

Căci ce ar fi lumea de nu ai fi tu? Pură pustietate. Iar eu pe cine aş mai visa în fiecare noapte? Iar golul din inima mea cine l-ar mai umple? Întrebări sunt foarte multe.

Toate sunt legate de persoana ta, o persoană pe care eu o iubesc din toată inima.

Tu îmi dai speranţa, îmi dai putere şi dai culoare visurilor mele. Buzele tale mă ţin pe picioare iar mâinile tale îmi arată o cale…o cale care duce spre fericire şi multă iubire.

Acolo te afli tu şi numai tu, nimeni altcineva, dăruindu-mi din suflet toată iubirea ta.

Te iubesc cum nu am crezut că voi iubi vreodată şi inima mea ţie dată. Încă de la primul sărut tu mi-ai plăcut, şi la a doua sărutare m-ai cuprins în braţele tale. Primul răsărit de soare petrecut în braţele tale mi-l voi aminti mereu, o tu dragul meu! Am trăit un vis ferice care nu s-a terminat şi nu se va termina doar când moartea ne va lua. Jurământul nostru-i sacru şi voi respecta ce am zis, vom trăi mereu în acest paradis. Paradis al iubirii, paradis al adorării, şi nici când nu te voi da uitării.

Te iubesc enorm.Iubiţelul meu,

Iubiţelul meu cu ochii care m-au fascinat la prima privire, cu mireasma caldă şi catifelată a mâinii tale, cu duioşia expresiei feţei, vreau să îţi spun ceea ce îţi repet în fiecare secundă a existenţei mele adică cele două cuvinte magice care reflectă enorma si inegalabila iubire ce ti-o port eu tie,te iubesc!

Eşti bărbatul pe care l-am visat mereu să îl am, ai acel “ceva” pe care eu l-am aşteptat toată viaţa.Eşti destinul meu, trecutul meu, prezentul şi cu siguranţă viitorul. Tu îmi dai speranţa unei iubiri perfecte, ideale pe care nici măcar luna nu o poate lua cu ea când se ascunde printre norii cei albaştri şi încântători. Datorită ţie viaţa mi-e bucurie şi pentru tine fac ceea ce fac şi de nu ai fi tu nu aş putea trăi. Lumea acesta prin ochii tăi o zăresc şi începutul fiecărei zi ţie ţi-l dedic. Doar tu mă faci fericită şi doar cu tine alături mă simt împlinită.

Frumuseţea ta, gingaşia ta şi toată fiinţa ta mă înnebuneşte şi mă face să mă simt vie în fiecare zi, în fiecare clipă. Buzele tale sunt atât de dulci precum nişte bomboane si aroma lor îmi place, îmi vine sa strig de fericire, o tu iubire ce ai facut din mine? Sunt sclava iubirii tale si vreau sa îti multumesc ca existi si ma iubesti nespus de mult.

Mereu te voi iubi, mereu ne vom iubi si totul va fi ca in prima zi.

Te iubesc ingerasuleIubita mea,

Iubita mea eu vreau sa sa stii ca tu esti viata mea si…nici daca as vrea nu as putea trai fara iubirea ta. Esti totul pentru mine si stiu ca de-as putea luna de pe cer eu ti-as da.

Esti precum o randunica în ochii celorlalti esti mica, însa în ochii mei iei amploare si devii mare. Esti cea mai importanta fata si cea mai deosebita din lumea toata. Cred ca de n-ai fi n-as avea pentru ce trai, cu imaginea ta eu traiesc toata viata. Ma întreb cateodata cum de mi-ai fost data? Esti asa de minunata si nu-mi vine a crede ca o sa fii a mea pentru toata viata. Esti frumoasa, buna, grijulie si ai grija de mine intr-un mod cum se cuvine.

De fiecare data cand ma atingi eu ma înfior si simt ca zbor, sunt ca un fulg de nea în stapanirea ta.

Fara sa vrei dai valoare vietii mele, surasul tau ma trezeste în fiecare dimineata, iar numele tau e ultimul cuvant care imi aluneca pe buze seara de seara. Pentru mine orizontul are chipul tau, conturul tau … iar vantul îti poarta parfumul pana departe.

In fiecare dimineata, prima imagine de care ochii mei se bucura este imaginea îngerului cu parul stralucitor si ochi ca de briliant. Acea imagine esti tu scumpo, stapana inimii mele, a ratiunii si a fiintei mele. Eşti „Universul” meu ! Mă hrănesc cu iubirea ta, îmi potolesc setea cu nectarul buzelor tale, îmi încălzesc inima cu căldura privirii tale sublime!


Te iubesc pe veci!
Iubita mea,

Iubita mea, vreau sa îti declar pentru a mia oara enorma dragoste ce ti-o port în inima mea. Poate tu stii dar vreau sa îti repet ca te iubesc cum nu am iubit în viata asta si te doresc cum nu am dorit pe nimeni. Esti minunea care mi s-a întamplat, cel mai bun lucru din viata mea si esti singura pe care o ador.

Tu, iubita mea stii ca din clipa în care te-am vazut am stiu ca îmi esti sortita, de la prima privire duioasa a ta am stiu ca trebuie sa fi a mea si de la primul sarut eu te-am avut. In acea clipa eu m-am simtit norocos si am stiut ca o sa fie totul bine. De ce? Pentru ca te iubeam, tu ma iubeai si cu fiecare privire ne cunoasteam tot mai bine.

Vorbele erau de prisos caci noi vorbeam sufleteste. De atunci singurul motiv pe care îl aveam si singurul scop pentru care traiam erai tu, iubirea mea.

Mireasma ta catifelata nu o mai are nicio fată si zâmbetul tau este doar al meu.

Ma faci atat de fericit si pentru asta iti multumesc, esti o femeie minunata si te iubesc.

Cu fiecare sărutare eu te doresc tot mai tare şi cu fiecare cuvinţel îi multumesc lui Dumnezeu ca mi te-a dat pe tine, o, tu, febleţea mea.


Te iubesc îngeras mic si dragalas.


Niciun comentariu: